Loading...

Missie & Visie

Home / Missie & Visie

MISSIE & VISIE

Wij begrijpen als geen ander dat u trots bent op de kwaliteit van uw product. U bent ongetwijfeld op zoek naar de best mogelijke middelen om uw product veilig en onbeschadigd aan te laten komen op de plaats van bestemming. Ongeacht of u machines of eindproducten vervaardigt, wij leveren de beste kwaliteit inpakwerk. Met het inpakken met krimpfolie bent u verzekerd van veilig en onbeschadigd transport van uw product. SlikCraft Shrink Wrapping heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Onze missie is helder: Onze klanten een op maat gemaakte, zo kost-efficient mogelijke oplossing bieden zodat een veilig en schadevrij transport van hun goederen kan worden verzekerd. Of het nu gaat om transport over de weg, over zee, per spoor, door de lucht of een combinatie hiervan. SlikCraft Krimpfolie zorgt ervoor dat uw lading of product goed beschermd op de locatie arriveert.

 

inpakken-met-krimpfolieOnze op maat gemaakte inpakwerkzaamheden staan voor:

  • Kwaliteit
  • Service op hoog niveau
  • Deskundig advies
  • Innovatieve ontwikkelingen
  • Flexibel werken

Voor u als onze klant doen wij 365 dagen per jaar ons uiterste best, met slechts één doel voor ogen – Veilige en onbeschadigde aankomst van uw product op de plaats van bestemming. Onze focus ligt niet alleen op het inpakken van de producten, maar met name ook naar het zoeken van een zodanig passende oplossing dat het object goed beschermd op de plaats van bestemming (waar ook ter wereld) aankomt.

Milieu

Wij van SlikCraft Krimpfolie proberen onze werkzaamheden op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier uit te voeren. Nu en in de toekomst. Daarom werken wij zoveel mogelijk met producten die het milieu in het geheel niet of zo min mogelijk belasten.

Dit is wat ons onderscheidt van onze concurrenten.

download