Loading...

Toepassingen

Home / Toepassingen

Bouwplaats en bouwsteigers

SlikCraft krimpfolie biedt de ideale oplossing voor tijdelijke afdichting van bouwsteigers. Het beschermt uw project en personeel tegen slecht weer zodat er (langer) kan worden doorgewerkt. Krimpfolie is een van de weinige materialen die hiervoor uitermate geschikt is. Het beschermt tegen harde wind en andere slechte weersomstandigheden. Laat het weer uw project niet vertragen!

Opslag

Onze folie beschermt gegarandeerd voor minimaal een jaar tegen U.V stralen, regen, wind en sneeuw! Als een object voor langere tijd ingepakt dient te blijven plaatsen wij meerdere ventilatieroosters (eventueel aangevuld met vochtopnemers). Hierdoor ontstaat een luchtstroom en kan condensvorming worden tegengegaan.

Transport

Voor transport is krimpfolie de oplossing. Wanneer de krimpfolie als een strakke huid om het object krimpt zorgt dit voor een deugdelijke, sterke bescherming van uw product. En zal deze dus geen schade oplopen tijdens het transport in alle voorkomende omstandigheden.

Scherpe uitsteeksels zoals randen en hoeken worden voorafgaand aan het inpakken extra beschermd. Indien nodig kan er een opening gecreëerd worden doormiddel van een ritssluiting.

Evenementen, Podia & Afschermingen

Krimpfolie biedt de perfecte oplossing voor podia en (projectie)schermen. In combinatie met digitale projectie kan er een groot projectiescherm gecreëerd worden. In combinatie met verlichting achter het scherm kunnen spectaculaire effecten gecreëerd worden.

Brandvrije omgeving

Wanneer werken met open vuur niet is toegestaan kunnen wij de folie aanbrengen doormiddel van verlijmen. Op deze manier kan uw product toch beschermd worden ondanks de brand gevoeligheid.

Bij sommige werkzaamheden komen er ook vonken vrij te denken aan lassen, slijpen voor deze toepassing kunnen wij dan een NVO folie gebruiken (niet vlam onderhoudende folie)

Hierbij een opsomming van de voordelen van het gebruik van krimpfolie:

  • Krimpfolie heeft een goede en professionele uitstraling.
  • Is snel te installeren en te verwijderen.
  • Krimpfolie geeft de uitstraling van een verhoogde vorm van veiligheid te denken aan diefstal
  • Krimpfolie biedt het gehele jaar bescherming ongeacht de weersomstandigheden. Uw bedrijf verliest hierdoor geen werkdagen wat u tijd en geld bespaart.
  • Krimpfolie biedt de beste bescherming bij: zandstralen,spuiten,verwijdering van asbest en overige chemische omstandigheden
  • Als krimpfolie eenmaal gemonteerd is komt het niet meer los.
  • De grote van het object maakt niet uit, de folie kan ongelimiteerd aan elkaar vast gezet worden.
  • Meerdere kleuren en diktes folie zijn mogelijk voor alle toepassingen.
  • Goederen hoeven niet meer binnen opgeslagen te staan, wat ruimte en geld bespaart.
  • Gedurende periode van opslag is uw object beschermd tegen regen, sneeuw en vuil.